آموزش بهینه سازی نقشه سایت XML

بهینه سازی نقشه سایت شما باید بخشی جدایی ناپذیر از استراتژی فنی SEO وب سایت شما باشد. نقشه های سایت XML به موتورهای جستجو کمک می کند تا صفحات وب شما را با کارآیی بیشتری جستجو کنند.

بهینه سازی نقشه سایت شما باید بخشی جدایی ناپذیر از استراتژی فنی SEO وب سایت شما باشد. نقشه های سایت XML به موتورهای جستجو کمک می کند تا صفحات وب شما را با کارآیی بیشتری جستجو کنند.

در نتیجه ، ممکن است نقشه سایت شما نگران کننده نباشد. به همین دلیل ، در این راهنمای بهینه سازی نقشه سایت شما ، سعی کردم در مورد فایل های نقشه سایت XML و نحوه بهینه سازی آنها اطلاعات بیشتری به شما بدهم.

نقشه سایت XML چیست؟

نقشه سایت XML فایلی است که لیستی از URL ها را برای خزیدن توسط موتورهای جستجو فراهم می کند. مانند گوگل ، بینگ و یاهو. نقشه های سایت XML می توانند توابعی داشته باشند که اطلاعات بیشتری درباره هر URL به خزنده ها ارائه می دهد.

چرا بهینه سازی نقشه سایت برای سئو اهمیت زیادی دارد؟

دلایل زیادی وجود دارد که بهینه سازی نقشه سایت XML برای سئو مهم است. اما دلیل اصلی آن این است که نقشه های XML به موتورهای جستجو کمک می کند تا صفحات شما را پیدا کنند.

با استفاده از تکنیک های آموزش بهینه سازی نقشه سایت اطمینان حاصل می شود که صفحات مهم سایت شما به بهترین شکل خزیده می شوند. در حقیقت ، گری الیس ، تحلیلگر وب در گوگل ، در یک کنفرانس بازاریابی جستجو در سیدنی گفت که ربات های گوگل از نقشه سایت برای کشف محتوا نیز استفاده می کنند.

علاوه بر این ، بر اساس آمار به دست آمده ، دریافتیم که خزنده گوگل 80٪ صفحات را از پیوندها و 20٪ باقی مانده را از طریق نقشه سایت پیدا می کند. مطالب زیادی درباره اهمیت نقشه سایت XML برای سئو وجود دارد که می توانید برای درک بهتر این موضوع استفاده کنید.

یک نکته مهم درباره crawl budget و نقشه سایت XML

نکته مهمی که باید در مورد نقشه های سایت XML بدانید این است که Google فقط تعداد مشخصی از URL ها را جستجو می کند و این ممکن است همه URL های شما را پوشش ندهد. بنابراین ، ایجاد یک نقشه سایت XML می تواند بودجه خزنده شما را کارآمدتر کند. زیرا خزنده Google می فهمد که این لیست از URL هایی که شما ارائه داده اید از اهمیت بیشتری برخوردار است.

با این حال ، توجه داشته باشید که تهیه و تولید نقشه سایت XML مانع از خزیدن URL های کم ارزش نمی شود. با استفاده از آن ، فقط به Google می گویید کدام URL ها برای سایت شما مهمترین هستند.

در مرحله بعدی ، من تکنیک های بهینه سازی نقشه سایت XML را توضیح خواهم داد. لطفا توجه داشته باشید که اگر نقشه سایت خود را به Google ارسال کرده باشید ، همه این ترفندها مهم هستند. بهترین راه برای این کار استفاده از Google Search Console است.

6 ترفند بهینه سازی نقشه سایت

ایجاد یک نقشه سایت XML به درستی کافی نیست. چند ترفند وجود دارد که ما در بهترین کارگاه های بهینه سازی نقشه سایت یاد گرفته ایم. با استفاده از این ترفندها ، عملکرد SEO شما بسیار بهبود می یابد.

1) پروتکل sitemaps.org را دنبال کنید

قبل از اینکه به نکات بهینه سازی نقشه سایت بپردازیم ، بسیار مهم است که نقشه های سایت شما از پروتکل sitemps.org پیروی کنند تا موتورهای جستجو بتوانند آنها را درک کنند.

برای اینکه نقشه سایت شما توسط یک موتور جستجو پشتیبانی شود ، باید شامل موارد زیر باشد:

  • با برچسب شروع کنید و با برچسب پایان دهید
  • فضای نام خود را (همان استاندارد پروتکل) در برچسب مشخص کنید.
  • URL های خود را به عنوان برچسب از نقشه سایت XML وارد کنید
  • برای هر URL یکی قرار دهید

2) XML را بر اساس بخش های سایت خود ساختاربندی کنید

در این ترفند بهینه سازی نقشه سایت ، باید URL های معتبر و نامعتبر هر بخش از وب سایت خود را در Google Search Console شناسایی کنید. برای انجام این کار ، شما باید یک فایل فهرست نقشه سایت را برای تمام بخشهای وب سایت خود ایجاد کنید.

3) برترین صفحات را در XML قرار دهید

ایده خوبی نیست که صفحاتی را در XML قرار دهید که هیچ فایده مالی یا سئو برای وب سایت شما ندارند. شما باید در نقشه سایت خود URL هایی قرار دهید که از اهمیت ویژه ای برای تجارت شما برخوردار هستند و همچنین روند SEO خود را به سطح بالاتری برسانید.

4) از کدهای وضعیت non-200 HTTP پرهیز کنید

از قرار دادن URL هایی که کد HTTP غیر 200 را در نقشه سایت XML شما قرار می دهند اکیداً خودداری کنید. این کد برای SEO وب سایت شما مضر است. زیرا به Google اطلاع می دهید که می خواهید این URL ها خزیده شوند ، حتی اگر بودجه خزیدن را هدر دهند.

آموزش بهینه سازی نقشه سایت ، بهینه سازی نقشه سایت ، بهینه سازی نقشه سایت xml

بهینه سازی نقشه سایت XML

5) از URL های noindex استفاده نکنید

URL هایی که به عنوان noindex برچسب گذاری شده اند ، نباید در نقشه سایت XML شما موجود باشد. این موارد هیچگونه بازدیدی از موتورهای جستجو برای شما ایجاد نمی کند. در نتیجه ، هیچ دلیلی برای خزیدن توسط Google وجود ندارد.

6) از URL هایی که canonical هستند نیز بپرهیزید

URL هایی که در سایر صفحات متعارف شناخته می شوند ، در نقشه سایت شما جایی ندارند. مانند گذشته ، شما نمی خواهید این موارد در صفحات نتایج جستجوی Google نشان داده شوند. بنابراین هیچ دلیلی وجود ندارد که توسط ربات های گوگل خزیده شوند.

حرف آخر

بهینه سازی نقشه سایت باید به یکی از مهمترین قسمتهای استراتژی فنی SEO شما تبدیل شود. مطمئناً با استفاده از 6 نکته ای که در این مقاله ، آموزش بهینه سازی نقشه سایت برای شما توضیح دادم ، می توانید عملکرد خود را در این زمینه بهبود ببخشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سیزده − 12 =

فهرست